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The perception of healthy eating and consumption behavior regarding convenience foods for the development of healthy convenience foods-Focus Group Interviews between 10s and 50s years old
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Smart food production system for safe and healthy foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
Analysis of Consumer Characteristics Affecting the Consumption of Unhealthy Food
농업생명환경연구
2020 .01
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
MZ세대의 식품 가치소비 유형에 따른 지속가능한 식품 소비행동 비교 연구
한국식품영양학회지
2022 .12
Emerging food production and processing for more sustainable food systems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
식품산업에서 활용되는 식품안전 분석기술의 현황
식품과학과 산업
2018 .03
우주식품 현황과 미래 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Development of Conversion Factors to Estimate the Intake Level of Food Raw Materials from Processed Food Consumption Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Food Technology Transfer Status and Future Development Direction for Food Industry Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Vietnamese Consumers" Demand and Awareness for the Development of Convenience Food for Infants and Toddlers: Based on Focus Group Interview
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
충남 지역 학부모의 학교급식지원센터를 통한 학교급식 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
충남 지역 초?중학생의 무상학교급식 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
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