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Hydrolysis by Alcalase Improves Hypoallergenic Properties of Goat Milk Protein
한국축산식품학회지
2016 .01
소 β-casein 유전자 영역에서 소 Insulin-like Growth Factor 1을 생산하기 위한 Knock-in Vector
한국동물번식학회지
2017 .01
산양유의 산업적 이용 가치에 대한 연구 고찰
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Manufacture and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide/A2 β-Casein Nano-Delivery System Entrapped with Resveratrol
Food science of animal resources
2019 .01
Formation and Physicochemical Properties of Chitosan Oligosaccharide (CSO) /A2 β-casein Nano-Delivery Systems (NDS) to Carry Resveratrol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Synergistic Rheological Properties of Mixed Gels between Casein and Tara Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Supplementation with Casein Enriched with Nicotinamide and Guanosine Improves Exercise Performance in Mice
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Alleviation Effects of Seed Priming with Casein Hydrolysate on Seedling Growth of Lolium multiflorum L. under Salinity Stress
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Comparison of the Effects of Casein, Whey, and Soy Protein on Protein Bioavailability and Bone Mineral Density in Sprague Dawley Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Seed Priming with Casein Hydrolysate and L-methionine Alleviates Salt Stress by Preventing ROS Accumulation and Improving Proline Level on Lolium multiflorum L. Seeds
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Experimental and Modelling Study of the Denaturation of Milk Protein by Heat Treatment
한국축산식품학회지
2017 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향: IV. 우유의 열처리가 우유단백질의 이화학적 성질과 영양에 미치는 영향
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2017 .01
비타민프리믹스 무첨가시 사료 중 단백질원이 조피볼락(Sebastes schlegeli) 치어의 성장과 체성분에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .04
Differential Effect of Dietary Protein (Casein, Whey, Soy, White Meat, Red Meat) on Dextran Sodium Sulfate-induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Orobol, an Enzyme-Converted Product of Genistein, Suppresses Obesity by Targeting Casein Kinase 1 Epsilon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Fermented Extracts of Tenebrio molitors larvae Replacement for Casein Alters Hepatic Proteomic Profiles in Type 2 Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of the Mixture of Casein and Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of Two-Step Temperature Process to Modulate the Physicochemical Properties of β-lactoglobulin Nanoparticles
한국축산식품학회지
2017 .01
Evaluation of In Vitro Digestion, Cytotoxicity and Cellular Uptake of β-Casein Nano Multiple Emulsion Entrapped with Lutein and Malvidin-3-galactoside in Caco-2 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Factors Affecting Stock Beta Variations of Korean Listed Shipping Companies
한국항해항만학회지
2023 .04
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