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Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Digestibility and Antioxidant Activity of Water-Soluble and Salt-Soluble Proteins in Edible Insects (Tenebrio Molitor Larvae and Protaetia Brevitarsis Larvae) during In Vitro Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Edible Insect and Pork Protein on Quality Characteristics of Emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Study of the Anti-inflammatory Effect of Protein Derived from Edible Insect Tenebrio molitor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Edible Insects as a Protein Source: A Review of Public Perception, Processing Technology, and Research Trends
Food science of animal resources
2019 .01
Insect Proteins as Food Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
곤충식품 개발 현황 및 전망
식품과학과 산업
2016 .12
Antioxidative Activity of Edible Insects Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식용곤충을 이용한 식품 관련 국내 특허 현황 분석
한국식품영양학회지
2022 .04
흰점박이꽃무지와 갈색거저리 유충에서 추출한 단백질의 체외 소화 모델에서의 단백질 소화율 및 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2023 .11
Effect of three defatting solvents on the techno-functional properties of edible insect (Protaetia brevitarsis seulensis) protein concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Protein Extract Isolated from Edible Insect Promotes DC Maturation via Activation of MAPKs and NF-κB Signaling Pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical and Functional Properties of Protein Isolates from defatted Sesame and Perilla Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Defatting and Sonication Enhances Protein Extraction from Edible Insects
한국축산식품학회지
2017 .01
Research Trends on The Bioactivities of Edible Insects in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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