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Predicting Shelf-life of Ice Cream by Accelerated Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Physicochemical Properties and Sensory Quality of Rice Ice Cream Based on Amylose Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
파모두부 및 콩국물을 이용하여 제조한 두부아이스크림의 최적배합비 및 품질특성에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
Effect of Frozen Storage Temperature on the Quality of Premium Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Quality Characteristics of Ice Cream added with Lentil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Porcine Collagen Peptides on the Rheological and Sensory Properties of Ice Cream
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Gamma Irradiation on Microbial Safety and Sensory Evaluation of Tofu Ice Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Sensory Properties of Fermented Red Pepper Sauce added Native Grass
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Ice Cream Added with Mulberry Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of Tofu Ice Cream as Nutrient Balanced Food for Patient Using Gamma Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
쌀가루 및 팽화미분을 첨가한 요구르트와 요구르트 아이스크림의 특성
산업식품공학
2018 .01
Ice Cream Quality Improvement by Phospholipase A2-Modified Milk Polar Lipids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
빙과류의 품목별 제품의 미생물학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Fermentation of hot pepper juice by Bacillus licheniformis to reduce pungency
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Volatile Compounds in Fermented Red Pepper Sauces according to Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification of Origin of Hot Pepper Powder Produced at Different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Methods for Determining the Adulteration of Hot Pepper Powder Partially Mixed with Hot Pepper Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
풋고추 품종별 가격 및 규모 신축성 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
Effects of planting density on the production of pepper for mechanized production operation
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Differences in the occurrence pattern of red pepper anthracnose due to control in the pepper field in Jeonbuk Province in 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
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