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Quality Characteristics and Physiological Functionality of Grape and Wild Grape Wines
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Genetic Diversity Analysis by RAPD of Grape Rootstocks and Wild Grapes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Genetic Diversity of Grape Rootstocks and Wild Grapes by RAPD Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
‘Narsha’: High Aroma Wine Grape Using Vitis amurensis
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Investigating Antioxidant Activity and Stilbenes and Flavonoids in Korean Wild Grapes Used as Genetic Resources for Grape Breeding
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
숙성기간에 따른 머루와인의 품질적 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
[P10-282] Isolation of Proanthocyanidin from the seed of Wild Grape (Vitis amurensis) and their antioxidative activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Meat Quality and Storage Characteristics of Pork Loin Marinated in Grape Pomace
한국축산식품학회지
2017 .01
머루의 항산화 활성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
산머루주 제조를 위한 발효조건의 최적화
Applied Biological Chemistry
2008 .01
머루(Vitis coignetiae)의 급여가 계란의 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2012 .09
쌀과 포도를 혼합하여 발효시킨 쌀포도주의 발효 특성
한국식품과학회지
2004 .08
국내 야생머루를 이용한 다수확성 와인용 포도 ‘블랙썬’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
포도 유전체 연구현황 및 전망
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
용매추출 및 화학적 정제법에 의한 고품질의 포도씨유의 제조
Food Science and Preservation
2005 .12
포도의 Chlorine Dioxide Gas 훈증처리 및 저장방법에 관한 연구
Food Science and Preservation
2007 .02
Wine Grape Breeding and Cultivation System Development for High Quality wine Production in Korea : Wine Characteristics on Cultivation and Harvest time of ‘Cheongsoo’, New Wine Grape Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
산머루 와인의 최적 발효조건 및 품질특성
한국식품영양과학회지
2007 .03
국내산 포도와 수입산 포도의 페놀계화합물 함량
한국식품과학회지
2020 .06
Metabolic Phenotyping of Berries in Different Six Grape (Vitis vinifera) Cultivars
Applied Biological Chemistry
2014 .01
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