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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Variation of Physico-chemical Properties During Fruit Ripening of Three Tomato Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Functional Effects of Indigestible Maltodextrin in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physico-chemical Properties of Perilla Leaf Pickle during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of Physicochemical Quality Characteristics and Physiological Activities of Citrus Kombucha Powder Spray-Dried with Maltodextrin and Arabic Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Salt, Phosphate, and Carrageenan on the Physico-chemical Properties of Duck Blood Gel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Food Applications of Allulose and Nondigestible Maltodextrins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Arnebia benthamii cell suspension cultures as a source of natural red pigments: optimization of shaking speed and inoculum density to maximize process productivity during sequential scaleup
Plant Biotechnology Reports
2023 .06
Physico-chemical properties of perilla seed oils extracted after drying under the various temperature and time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physico-chemical Improvement of Salts Accumulated Soils through Amendment of Clay Minerals
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Effect of Maltodextrin Binder Concentration on Physical, Structural, and Rheological Properties of Agglomerated CMC in Fluidized Bed Granulator
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The analysis of functional ingredients in functional labeling system for tteokbokki sauce with resistant maltodextrin (RMD) and garlic ( Allium sativum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physico-chemical Properties and Antioxidant Activities of Step Gradient Ethanol Precipitates from Sargassum thunbergii Crude Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Developing PFTA Mutants Optimized for Pure Maltodextrins Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
General features and physiological functions of rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
선박 기인 블랙카본의 물리·화학적 특성연구
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
장기간 밭 토양의 물리화학성 변동 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .10
Methods for improving meat protein digestibility in older adults
한국축산학회지
2023 .01
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