지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Gluten-free 식품의 gluten 함량 측정을 위한 미량시험측정법 검정
Food Science and Preservation
2018 .04
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
효모 함량에 따른 저수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .03
Intact Muscle-Like Texturization Technique Using a Soy Protein and Polysaccharides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Descriptive sensory analysis of meat analogues applied with sweet potato stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical and Sensory Characteristics of Gluten-Free Noodle Added with Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
맥주 부산물 효모 함량에 따른 압출성형 고수분 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of plant-based jangjorim using gluten-free high-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Effect of dietary gluten content on small intestinal inflammatory response of broiler chicks
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gluten-Free 쌀빵, 시판 중인 쌀빵 및 밀빵의 품질과 소비자 검사 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
식물성 대체육 개발을 위한 식물성 지방 소재 생산 및 개발 동향
식품산업과 영양
2022 .12
Investigation of Protein and Mineral (Na, Ca, Mg, K, Fe and Zn) Contents in Plant Based Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
0