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Higher production of mucilage and it molecular weight through alkaline fermentation using Bacillus species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Fortification of mucilage and gamma aminobutyric acid in old pumpkin by co-fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of sweet red-bean bread with yeast starter based on fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Improving Effect of Fermented Germinated Soybean Extract Powder on Skin Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of Cheonggukjang Sauce with Germinated Soybean Fermented Food Ingredients using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Novel ACE inhibitory Peptides from Soybean Proteins Isolates Fermented By Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
검정콩가루의 품질 및 항산화 특성에 미치는 발아 및 볶음처리의 영향
산업식품공학
2018 .01
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Fortification of Mucilage and γ-amino Butyric Acid by Cofermentation using Bacillus subtilis HA and Lactobacillus plantarum EJ2014 of Chongmyung-Tang with Yam Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characteristics of soybean sauce using Bacillus subtilis SY06 strain
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Preventive Effect of Fermented Soybean Peptides digested by Protease from Aspegillus Oryzae on Oxidative Stress-Induced C2C12 myoblasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
황촉규근 점질물의 투입량과 온도에 따른 한지 물성 변화
펄프·종이기술
2021 .02
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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