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다수성, 고품질 찰성 쌀보리 ‘누리찰’ 개발 및 품질특성
한국육종학회지
2018 .01
갈변 현상이 적은 하얀 찰성 쌀보리 ‘백수정찰’
한국육종학회지
2023 .06
Effect of barley sprouts (Hordeum vulgare L.) water extracts on activities of osteoblasts and osteoclast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Effect of LED as Light Quality on the Germination, Growth characteristics and Physiological Activities of Barley (Hordeum Vulgare L.) Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
안토시아닌 함량이 많은 검정 찰성 쌀보리 ‘흑보찰’
한국육종학회지
2021 .09
“Nulichal” Barley Extract Suppresses Nitric Oxide and Pro-Inflammatory Cytokine Production by Lipopolysaccharides in RAW264.7 Macrophage Cell Line
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .09
Separation of α-Glucosidase Inhibitor from Korean Naked barley (Hordium vulgare L.) Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
인공조명이 수경재배 새싹보리(Hordeum vulgare L.)의 생장과 품질에 미치는 영향
Journal of Plant Biotechnology
2021 .01
보리밥 색깔이 변하지 않는 찰성쌀보리 “영백찰” 개발 및 품질특성
한국육종학회지
2016 .12
Physicochemical Characteristics and α-Glucosidase Inhibitory Activity of Korean Naked Barley (Hordium vulgare L.) Cultivar and Bran
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Cooking Characteristics and Antioxidant Activity of Rice-Barley Mix at Different Cooking Method and Mixing Ratio
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
항산화 활성이 높은 검정색 맥주보리 ‘흑호’
한국육종학회지
2022 .12
쌀보리 종실 내 미생물 분포와 생균제 접종이 발효특성에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2015 .01
Establishment of High-throughput Crystal Digital PCR-based Single Pollen Nucleus Genotyping to Investigate the Impact of Several Factors on Meiotic Recombination Rates in Barley (Hordeum vulgare)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
보리싹의 이화학적 성분
동물생명과학연구
2016 .06
아밀로스 함량이 낮은 흑색 다수성 찰보리 ‘흑수정찰’
한국육종학회지
2018 .01
Phytochemical Screening, Phenolic Content, and Anti-Inflammatory Effect of Foeniculum vulgare Seed Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .06
Anti-inflammatory effect of Origanum vulgare Leaves extracts as functional materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
도복에 강하고 폴리페놀 함량 높은 다수성 흑색 겉보리 ‘흑다향’
한국육종학회지
2022 .06
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