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식초산업의 현황과 기능성 그리고 발전 전략
식품과학과 산업
2020 .06
식초 산업의 발전사와 최근 현황
식품과학과 산업
2022 .03
Domestic and Overseas Vinegar Industry Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Ark shell protein hydrolysates inhibit adipogenesis in mouse mesenchymal stem cells through down-regulation of transcriptional factors
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Quality Analysis, Ginsenosides and Fragrance Compounds Comparison of White Ginseng Vinegar, Red Ginseng Vinegar and Black Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
피조개 중 잔류 미세플라스틱의 정성 및 정량 평가
Food Science and Preservation
2020 .06
Osteoblastogenic activity of ark shell protein hydrolysates with low molecular weight in mouse mesenchymal stem cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Selection of Acetic Acid Bacteria for Ginseng Vinegar Manufacturing and Functionality of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Screening and Purification of Antimicrobial peptide from the Gill of Ark shell, Scapharca broughtonii
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
보육시설 교사 및 운영자의 식품알레르기 인지도 조사 - 대전광역시 동구, 중구 지역을 중심으로 -
대한영양사협회 학술지
2018 .01
밀 알레르기 연구 동향
한국육종학회지
2017 .01
Ark shell-derived osteogenic peptides promotes human bone mesenchymal stem cells by stimulating the Wnt/β-catenin signaling pathways
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
초산균을 달리하여 제조한 사과식초의 품질특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Preparation and anti-inflammatory effect of ark shell hydrolysates by Alcalase in lipopolysaccharides-induced RAW264.7 macropages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Analysis of Quality Characteristics of Grain Vinegars According to Manufacturing Processes and Production Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics of Commercial Grape Vinegar during Long-Term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
식초의 농도가 초밥의 식품안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
The Quality Characteristics of Vinegar Prepared with Different Forms of Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physico-chemical Properties of Perilla Leaf Pickle during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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