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Antibiotic Resistance and Virulence Profiling of Shiga Toxin-Producing Escherichia coli Isolates from Diverse Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Toxin Gene Profiles for Bacteriophages of Escherichia coli O157:H7 and non-O157:H7 Isolated from Farming Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
In vivo screening platform for Shiga Toxin-Producing Escherichia coli (STEC) using Caenorhabditis elegans Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Detection of Shiga toxin(Stx) from Pathogenic E.coli using Immunoprecipitation(IP)-based Radial chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Virulence Profile and Phenotypic and Genotypic Antimicrobial Resistance Profile of Shiga Toxin-Producing E. coli Isolated from Different Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Multidrug-resistant diarrheagenic E. coli pathotypes are associated with ready-to-eat salad and vegetables in Pakistan
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Electrical Conductivity Changes in Nutrient Solution at Cymbidium ‘Lovely Smile’ Improved Flower Quality
화훼연구
2021 .12
Effects of essential oil (blended and single essential oils) on anti-biofilm formation of Salmonella and Escherichia coli
한국축산학회지
2017 .01
Comparison of Upgraded Methods for Detecting Pathogenic Escherichia coli in Foods Using Centrifugation or Filtration
한국축산식품학회지
2017 .01
Virulence Characteristics and Antimicrobial Resistance of Escherichia coli Isolates from Fresh Produce in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
딸기 수경재배 시 관주방법 및 공급EC에 따른 배액EC 변화와 생육 및 수량성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
용남광도 해역의 굴(Crassostrea gigas) 및 육상오염원에서 분리한 대장균 (Escherichia coli)의 항생제 내성
한국수산과학회지
2018 .12
Rapid Detection of Escherichia coli in Fresh Foods Using a Combination of Enrichment and PCR Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Efficacy of Encapsulated Bacteriophages in Reducing Escherichia coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Microbial Risk Assessment of Non-Enterohemorrhagic Escherichia coli in Natural and Processed Cheeses in Korea
한국축산식품학회지
2017 .01
Antibacterial Effects of Dielectric Barrier Discharge Plasma against Non-Pathogenic Escherichia coli and E. coli O157: H7 in Fresh Oysters (Crassostrea gigas)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Growth Modeling of Escherichia coli O157:H7 in Button Mushroom Based on Distribution and Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development and Verification of Predictive Models for Growth of Escherichia coli O157:H7 in Oyster Mushroom
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
고추와 브로콜리 토양의 센서 전기전도도 값과 유효태 양분 함량의 관계 평가
생물환경조절학회지
2023 .10
Antimicrobial Activity of MgO Nanoparticle and Nanocomposite against Escherichia coli O157:H7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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