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신바이오틱스의 생리활성에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2018 .01
Edible Packaging Film Derived from Mechanically Deboned Chicken Meat Proteins: Effect of Transglutaminase on Physicochemical Properties
한국축산식품학회지
2017 .01
Prebiotic and Synbiotic Effects of Root Vegetables Based on In Vitro Fecal Incubation Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of synbiotics as gut health improvement agents against Shiga toxin-producing Escherichia coli isolated from the pig
한국축산학회지
2019 .01
Electrostatic Spray를 이용한 Synbiotic 소재 함유 곡류 팽화 제품 개발
한국식품영양과학회지
2021 .02
Effects of two synbiotics, Bacillus subtilis with mannan oligosaccharides and Enterococcus faecium with fructooligosaccharides on growth performance of Japanese eel, Anguilla japonica
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
A review on the application of synbiotics in Japanese eel (Anguilla japonica)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Synbiotic supplementation affects colonic inflammation in association with gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감자전분과 미생물 효소(Transglutaminase)를 첨가한 유화형 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
Preparation and functional properties of probiotic and oat-based synbiotic yogurts fermented with lactic acid bacteria
Applied Biological Chemistry
2018 .01
Characterization and Antioxidant Property of synbiotic yogurt fermented with Lactobacillus brevis SBP49 and oat slurry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
글루텐과 Transglutaminase가 단독 혹은 복합 첨가된 저지방/유화형 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2018 .05
Prebiotics, Probiotics, and Synbiotics Effects on Menopausal Symptoms and Gut Microbiome in Estrogen-Deficient Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Interactions between skeletal muscle and gut health: The effects of pro- and synbiotics on muscle atrophy in hindlimb-immobilized mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Lactobacillus paracasei KB28의 첨가비율을 달리한 유기농김치의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-stress and synbiotic efficiency of Dietary Prebiotics-fructooligosaccharides (FOS) derived from banana Peel towards Gut microbiota modulation in Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Synbiotic Supplementation Containing Cornus fructus and Lactobacillus reuteri on Cognitive Impairment in DSS-Induced Colitis Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
돈육 젤라틴의 형태와 Transglutaminase의 첨가 유무에 따른 저지방 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2017 .08
염증성 장 질환 및 장내균총 개선 천연물 유래 신바이오틱스 유제품개발
축산식품과학과 산업
2017 .01
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