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Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
김치 유산균의 건강기능성에 대한 문헌 연구
농업생명환경연구
2021 .12
Functional Evaluation of Lactobacillus spp. as Potential Probiotics Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening and Characterization of Lactic Acid Bacteria Strains with Anti-inflammatory Activities through in vitro and Caenorhabditis elegans Model Testing
한국축산식품학회지
2015 .01
Probiotic properties of Lactobacillus pentosus KF340 isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Evaluation of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi as Antidiabetic Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Selection and Characterization of Probiotic Strains with Anti-Diabetic and Anti-Dementia Activities from Various Kimchi Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of Psychrotrophic Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi and Their Effect as a Fermentation Starter for the Green Onion Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Development of Probiotic Starter for Industrialization of Health Functional Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Studies of Natural Small-Molecule Compounds Modulating the Aging of Muscle and Muscle Stem Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Effect of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi on 3T3-L1 Adipocyte Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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