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Plant-Based Meat Analogues Prepared by Extrusion Technology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Effect of Oil-Water Emulsion on Liquid Holding Capacity of Meat Analogue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of O/W emulsion on high moisture extrusion meat analogues and physicochemical properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Development of Textured Vegetable Proteins and Meat Alternatives Using Plant-Based Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물성 대체육 개발을 위한 식물성 지방 소재 생산 및 개발 동향
식품산업과 영양
2022 .12
Development of 3D Printing Ink and Process for Steak-Style Meat Analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
Association of meat attachment with intention to reduce meat consumption among young Korean adults in their 20s: Gender difference and moderating role of environmental awareness
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
축산식품과학과 산업
2018 .01
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