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Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
이산화황(SO<sub>2</sub>) 패드가 상온저장 중 곶감 및 감말랭이의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2018 .01
다공성 천연 소재가 ‘부유’ 단감의 저장성에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2015 .06
Taiwanese consumers’ preference for dried persimmons related to the Korean wave
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
Quality Properties of Sliced-Dried Sweet Persimmon as Affected by Pretreatment and Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality assessment of ‘Fuyu’ persimmon treated by a combination of γ-irradiation and 1-methylcyclopropene
Food Science and Preservation
2018 .07
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
자연건조 곶감용 유황 대체제 선발
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Optimization of Spray Drying Conditions of Soft Persimmon Beverage Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
봄배추 장기저장에서 팰릿 단위 LDPE 필름포장의 효과
산업식품공학
2020 .01
곶감용 떫은감 품종별 과실 특성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
열풍건조기를 이용한 곶감의 품종별 품질 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
떫은감 주요 재배종 별 감말랭이의 품질특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
떫은감·곶감 농가의 GAP 인증 제도 인식 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Enhancement of Antioxidant Activity of Onion Powders by Browning during Drying Process
한국식품과학회지
2016 .02
중국 상하이시 소비자의 주요 단기임산물 선호도 분석
산림경제연구
2019 .01
SO<sub>2</sub> 발생패드처리가 곶감의 저장 중 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2016 .01
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