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Analysis of Headspace Volatiles of Cold-stored Octopus variabilis and Comparison with Other Quality Measurements
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Component Analysis of Acorns of Quercus mongolica and Quercus Variabilis
Journal of forest and environmental science
2016 .01
기후 변화와 대기 오염이 나무 나이테 및 잎의 안정동위원소비와 원소 조성에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Floral Volatile Compound Accumulation and Gene Expression Analysis of Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
차세대 염기서열 분석을 이용한 굴참나무(Quercus variabilis)의 microsatellite 마커 개발 및 특성 분석
한국산림과학회지
2016 .01
Study of Volatiles from the Petals of Maxillaria tenuifolia Using Electronic Nose and HS-SPME-GC-MS
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Purification of a novel antimicrobial peptide from the gill of Long arm octopus, Octopus variabilis
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Cool Temperature Promotes Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Flowering of Maxillaria tenuifolia Orchid in Response to Cooling Temperature and Duration
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
RCP 8.5 기후변화 시나리오에 따른 소나무림과 굴참나무림의 산림 탄소 동태 변화 추정 연구
한국농림기상학회지
2015 .01
소나무와 굴참나무 임분의 토양 환경요인과 토양 이산화탄소 방출의 계절적 변화
한국농림기상학회지
2016 .01
Antioxidant Activity, Total Phenolic, and Total Flavonoid Contents of the Flower Extracts Maxillaria tenuifolia
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
토양 내 인위적인 이산화탄소 누출에 따른 소나무와 굴참나무 묘목의 엽록소 함량과 생장 반응
한국산림과학회지
2018 .01
Effective Cutting Length and NAA Concentration for Cutting Propagation in Maxillaria tenuifolia Orchid
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
봉화군 장군봉 일대 자연림의 식생유형과 임분특성
한국환경생태학회지
2017 .01
대구 도동측백나무림의 식생군집 분류 및 임분 특성 분석
한국산림과학회지
2015 .01
Carbon and Nitrogen Distribution of Tree Components in Larix kaempferi Carriere and Quercus variabilis Blume Stands in Gyeongnam Province
한국산림과학회지
2019 .01
오대산국립공원 소금강 계곡부 식물군집구조
환경복원녹화
2016 .01
Solid-Phase Microextraction에 의한 백련의 휘발성 향기 성분 분석
한국식품영양학회지
2017 .04
다양한 생식용 배의 휘발성 향기성분 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
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