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고순도 β-1.3/1.6-Glucan이 대식세포 및 자연살해세포와 T 세포면역계에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .11
기계 한지 제조 조건이 인장강도의 CD/MD 비율에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
Skin Depigmenting Effects of Corn Silk Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Acute and Subacute Toxicity Evaluation of Corn Silk Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
alpha 1,3-galactosyltransferase 기능 제거 및 MCP 발현 형질전환 돼지의 대동맥 혈관내피세포에 CD37/CD73 발현 세포주 개발
한국수정란이식학회지
2018 .01
Cyclodextrin을 이용한 발효홍삼농축액 최적 포접 조건
한국식품영양과학회지
2015 .11
Phosphate Associated Cadmium Immobilization Mechanism Depending on the Original Concentration of Cd in Soil
한국토양비료학회지
2016 .10
Corn Silk Extract Prevents Carrageenan-Induced Inflammatory Edema
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Assessment of yield and cadmium (Cd) concentration dynamics of rice (Oryza sativa L.) in paddy soils with various levels of Cd contamination
한국토양비료학회지
2024 .08
한국 옥수수 품종 개발의 변천과 전망
한국육종학회지
2020 .01
Cyclodextrin을 이용한 분자단위 나노캡슐화 기술 및 연구동향
식품저장과 가공산업
2015 .12
Data Reconstruction Method for CD Basis Weight Analysis of Paper by using Compressed Sensing Technology
펄프·종이기술
2021 .10
Effect of Phosphorus on the Cadmium Transfer and ROS-scavenging Capacity of Rice Seedlings
한국토양비료학회지
2017 .08
음료 모델에서 아로니아 캡슐의 안토시아닌 안정성
한국식품과학회지
2023 .12
Protective Effects of Corn Silk, Perilla Leaf and Grape Stem Extract combination against UV-induced Skin Damage in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Mitigating Effect of Resveratrol on the Structural Changes of Mice Liver and Kidney Induced by Cadmium : A Stereological Study
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .12
Photoprotective Effect of Corn Silk Extract on the UVB Irradiated Skin of Hairless Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Beta 함수 모형을 이용한 국내 옥수수 품종의 출사기 예측
한국농림기상학회지
2017 .01
Growth-inhibition Patterns and Bioconcentration Profiles in Cadmium-stressed Oilseed Rape (Brassica napus L.)
한국토양비료학회지
2018 .08
말토덱스트린 첨가량에 따른 코끼리 흑마늘 분말의 흡습 특성
Food Science and Preservation
2018 .08
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