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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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맥주 부산물 효모 함량에 따른 압출성형 고수분 대체육의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2022 .10
Effect of yeast content on physicochemical properties of low-moisture extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
High-throughput screening of probiotic yeast from native yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
수분함량에 따른 저수분 및 고수분 압출성형 대체육의 이화학적 특성 비교
한국식품영양과학회지
2022 .02
Anti-Yeast Activity of Commercial Natural Anti-Yeast Substance in Strawberry Jam
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Yeast Fermentation on Antioxidant Activity of Coffee
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Comparison of the Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analog with Varying Moisture Content
한국식품영양과학회지
2022 .05
Effects of wheat gluten contents on texturization of meat analogues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
버섯 첨가가 압출성형 대체육의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2020 .08
폐경기 동물 모델을 대상으로 효모 가수분해물의 안전성 평가 연구
한국식품영양과학회지
2016 .03
Development of sweet red-bean bread with yeast starter based on fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Separation and characteristics of yeast with whitening activity from traditional foods and wild flowers in Chungnam region
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Comparison of Physicochemical Properties of Low and High-Moisture Extruded Meat Analogs with Different Moisture Contents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physiological activities of yeast hydrolysate according to molecular weight
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Study on quality improvement of K-fermented food using non-Saccharomyces yeasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Metabolomic Understanding of Yeast during Growth and Their Longevity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
항효모 활성 까마중의 추출 조건 최적화 및 추출물의 안정성 조사
한국식품영양과학회지
2017 .12
Comparison of rice beer fermented by different types of yeast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigating the Effect of Different Starch Types on Meat Analog Produced through High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploring the Potential of High-moisture Extruded Meat Analogs with Edible Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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