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Variant Analysis of Tomatoes (Solanum lycopersicum) Using Genotyping-by-Sequencing for Seed Purity Test of F₁ Hybrid
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Effects of Seed Priming on Germination Enhancement of Paprika Seeds under Stress Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
First Report of Southern tomato virus in Tomato(Solanum lycopersicum) in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Influence of Temperature on Reproductive Growth among Tomato (Solanum lycopersicum L.) Accessions
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Functional Quality and Antioxidant Activity of Selected Tomato (Solanum lycopersicum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Temperature Effect on Resistance against Bacterial Wilt in Cultivated Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Development of SNP Markers for Background Selection in Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
A Study on Visible Symptoms of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Under Elevated Ozone
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Anti-Adipogenic Compounds from Pepper (Capsicum annuum L.) Seeds and Elucidation of Its Anti-Obesity Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
미나리 종자번식 체계 확립을 위한최적 채종단계, 층적처리 및 종자 세척방법 구명
한국육종학회지
2015 .01
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Integrative Analysis of Pectin Modifying Enzymes in Tomato (Solanum lycopersicum)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of Functional Molecular Markers for pink Fruit Color in Tomatoes (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Effect of Cultivar and Growing Medium on the Fruit Quality Attributes and Antioxidant Properties of Tomato (Solanum lycopersicum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Identification of Anti-Obesity Compounds from Pepper (Capsicum annuum L.) Seeds and Elucidation of Its Anti-Obesity Molecular Mechanisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Ecophysiological Implications of Morphophysiological Dormancy (MPD) with Different Seed Maturation Time of Coreanomecon hylomeconoides Nakai, an Endemic Perennial Herb in the Korean Peninsula
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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