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근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Effects of Microbial Fertilizer Containing Bacillus subtilis on Growth and Quality in Creeping Bentgrass
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Changes of Viable Cell Number of Microbial Fertilizer Containing Bacillus subtilis after Diluting with Several Pesticides
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Evaluation of in vitro potential of Bacillus subtilis KCTC1326 for antibacterial activity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory Activity of Water Extracts of Bacillus Species H8-1 and K203 against Bacterial Canker in Tomato Plants
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .04
The effect of dietary Bacillus subtilis supplementation on the growth performance, blood profile, nutrient retention, and cecal microflora in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
Quantitative analysis of Bacillus subtilis S37-2, a Biocontrol Agent in Three Different Soil Textures
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Plasma Lighting Promotes Growth and Photosynthesis of Tomato Plants
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
토마토 염류와 온도 스트레스에 대한 내성을 유도하는 미생물 선발
한국유기농업학회지
2018 .01
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM146 Having Antimicrobial Activity from Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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