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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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Color Developing Capacity of Plasma-treated Water as a Source of Nitrite for Meat Curing
한국축산식품학회지
2015 .01
Investigating the Impact of Varying Starter Culture and Levels of Pre-Converted Vegetable Solution on Quality Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Fermented Spinach as Sources of Pre-Converted Nitrite on Color Development of Cured Pork Loin
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect on health from consumption of meat and meat products
한국축산학회지
2021 .09
춘천닭갈비에 훈연액 및 염지제 첨가가 저장 중 품질특성에 미치는 영향
한국가금학회지
2018 .03
Application of Fermented Ulgari-Baechu (Winter Grown Cabbage) Broth using Lactic Acid Bacteria during the Curing Process of Ground Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Investigating the Effects of Nitrite Sources and Ligands on Development of Cured Meat Color in Pork Sausage Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The curing of meat batter by the plasma treated juice of red perilla
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Curing of meat batter by indirect treatment of atmospheric pressure cold plasma
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
The Effects of Concentration of Chinese Cabbage Juice and Incubation Time for the Production of Natural Pre-converted Nitrite as a Nitrite Alternative
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
나노셀룰로오스/나노키틴 기반의 바이오복합필름 개발
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .04
염지 Textured Vegetable Protein의 가열 후 이화학적 특성변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
염지제 농도 및 시간에 따른 Textured Vegetable Protein의 품질 특성 변화
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Various Non-meat Ingredients on the Physicochemical Properties of Naturally Cured Pork Sausage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Lactobacillus acidophilus 첨가량에 따른 흑염소 불고기의 품질특성
한국식품과학회지
2022 .10
Optimizing the fermentation condition of low salted squid jeotgal by lactic acid bacteria with enhanced antioxidant activity
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
프로바이오틱스에 의한 레자주린의 화학적 변화와 생균수 및 환원활성 측정에의 적용
한국식품과학회지
2021 .04
Nano-bio integrated platform technologies for pathogen sensing
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Preparation of Nano-Emulsion Containing Fermented Cultured Wild Ginseng Extract for Enhanced Stability
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
브라질 발효커피 효모 발효물의 발효특성 및 Raw 264.7 세포주에 대한 항염증 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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