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Effects of Selenium and Salicylic Acid Biofortification on the Bioactive Compounds and Antioxidant Activity of Wheat Microgreen Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Co-occurrence of Mycotoxins in Cereal Grains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Food Bioactive Compounds, Diabetes and Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
현미, 발아현미, 보리, 메밀의 주요 성분 및 건강 기능성
산업식품공학
2016 .01
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
다른 광조건 하에서 재배된 메밀 새싹채소의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2015 .05
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
Analysis of Fungal Volatile Organic Compounds for a Quality Indicator in Stored Cereals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimum Formulation and Its Properties of Sunsik, Cereal Based Ready-to-Drink Korean Beverage, added with Germinated Wheat and Herbal Plant Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Bioactive compounds in different varieties of Hull-less barley and their pearling fractions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Digestive Health and Food Bioactives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of High-Throughput Screening for Identifying Bioactive Food Compounds against Cancer and Immunological Disorders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Study on Total Amino Acid Content in Cooked Cereal, Miscellaneous Grain Crop and Grilled Fish among Eat-out Korean Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive and Sensory Properties of Extracts Prepared from Coffee Substituted with Different Levels of Germinated Pigmented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Determination of illegally added bioactive compounds in tainted foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Preharvest Methyl Jasmonate Treatment Affects the Yield, Minerals Profile, Metabolites, and Antioxidant Activities of Radish Microgreens Produced without Substrate
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
발아 조와 기장 첨가 밥의 호화 및 항산화 특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Bioactive Compounds and Physiological Activities of Several Soybeans by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Preventive Effects of Bioactive Compound on Diabetic Sarcopenia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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