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Applied Biological Chemistry
2015 .01
Starch Modification for Human Health Benefits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Starch Digestibility and Expected Glycemic Index of New Potato Varieties Cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
소화 효소 및 시간에 따른 고섬유소 사료의 In vitro 소화율 측정법
동물생명과학연구
2015 .06
Estimation for Intestinal Digestibility of Commercial Starch-Based Products and Their Effects on Blood Sugar Levels in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Impact of malic acid-treated starch addition on digestibility and texture properties of cookie
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of addition of xylanase on growth performance, nutrient digestibility and non-starch polysaccharide degradation in broilers fed wheat-based diets
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
In vitro Digestibility Assessment of Enzyme Food from Makgeolli By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
전분계 소재를 기반으로 제조한 지관용 접착제 개발
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Optimization of 4-α-Glucanotransferase-Starch Complex Formation and its Application to Starch Modification
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Structure, Properties and Digestibility of Native Starches Isolated from Azuki Bean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of base paper characteristics on starch penetration during surface sizing
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Application of multivariate analysis to classify hydrocolloids based on in vitro starch digestibility and rheological property of Segoami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
녹말 나노 입자의 연구 현황
식품과학과 산업
2019 .12
첨가된 무기 입자의 특성에 따른 전분 필름의 형상
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .04
Quality Characteristics of Instant Starch Gel Food Using by Pre-gelatinized Starch Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Eco-friendly Multi-enzyme on Growth Performance, Intestinal Morphology, and Nutrient Digestibility of weaned Pigs
한국유기농업학회지
2018 .01
Physiochemical Properties and In Vitro Digestibility of Sweet Pumpkin Starches as Affected by Heat-moisture Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
스프레이 도포법이 도침가공 전통한지 특성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
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