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Study on characteristics of sesame wilt in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Identification and pathogenicity of different strains of Fusarium oxysporum collected from sesame in South Korea for screening of wilt disease among the sesame germplasm
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
The Comparative analysis of food quality parameters of commercial sesame and perilla oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Methods for Determining the Adulteration of Sesame Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Random forest의 중요도 지수로 결정한 우리나라 벼의 기상학적 수량결정요인 분석
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
Estimation of the Forest Stand Volumes from Forest Inventory Data Based on Synthetic Estimation Method: A Case of the Economic Forest in Gangwon-do, Republic of Korea
Journal of forest and environmental science
2016 .01
대전시 초등학교 학교숲 조성현황과 개선방안 연구 - 생명의숲 조성 사례 중심으로 -
한국산림휴양학회지
2021 .09
Method Validation for the Determination of Sesamol, Sesamin and Sesamolin in Non-Fermented Sesame and Fermented Sesame by Bioconversion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Analysis on Forest Fire Occurrence Characteristics by Regional Area in Korea from 1990 to 2014 Year
Journal of forest and environmental science
2016 .01
Immune Enhancing Effect of Sesame Meal Extract According to Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determinants of Lake Zone Forest Resources’ Status: Analyzing the Impact of Implemented Policies in Tanzania
Journal of forest and environmental science
2020 .01
PCSI모형에 기반한 방문객의 서비스 품질 만족 영향 요인 분석 - 자연휴양림 및 치유의 숲 비교를 중심으로 -
한국산림휴양학회지
2023 .06
Brief history of Korean national forest inventory and academic usage
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
On the Classification of Environmental Factors in the Yield of Tomato using Random Forest Model
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effects of Forest Experience Activity on the Attitude toward Forest and Personality of Primary School Students
Journal of forest and environmental science
2018 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
조선시대 방재대책 : 자연재해를 중심으로
한국산림휴양학회 학술발표회 자료집
2015 .10
Effects of Various Soil Moisture Contents on Morphological Characteristics and Spatial Distribution of Sesame (Sesamum indicum L.) Roots
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Quality Characteristics of Doenjang Prepared with Different types of Salt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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