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Monitoring of Naturally Occurring Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Monitoring of Benzoic Acid, Sorbic Acid, and Sulfur Dioxide Contents in Domestic Proceed Food Samples
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
향신료에서 유래되는 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Monitoring of the Sorbic Acid, Benzoic Acid and Sulfur Dioxide for Commonly Consumed Beverages, Snacks and Instant Ramens in Korea
한국식품영양학회지
2019 .01
Determination of Naturally Occurring Propionic Acid in Vegetables, Animals and Processed Foods by GCMS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Benzoic Acid Production with Respect to Starter Culture and Incubation Temperature during Yogurt Fermentation using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2016 .01
Determination of naturally occurring propionic acid in pulses and tuber crops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of Natural Food Preservatives in Domestic and Imported Cheese
한국축산식품학회지
2016 .01
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
곡류 및 견과 종실류 중 안식향산, 소브산, 프로피온산의 함유량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
포장필름을 달리한 팽이버섯의 저장 온도별 품질변화 및 유기산 함량
한국버섯학회지
2015 .01
초등학생들의 산-염기, 산성비, 토양산성화에 대한 이해
수산해양교육연구
2015 .12
Stability of phenolic acids and the effect on weed control activity
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Screening of Isolated Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria for Bioavailability of Dietary Phenolic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Determination of Propionic Acid in Foods by Gas Chromathography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
흑마늘의 첨가량과 초기 알코올 농도를 달리한 발효 식초의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .02
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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