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Effects of single and complex probiotics in growing-finishing pigs and swine compost
한국축산학회지
2024 .07
Effects of Bacillus-based probiotics on growth performance, nutrient digestibility, and intestinal health of weaned pigs
한국축산학회지
2021 .11
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Bacillus subtilis having potential probiotics activity Isolated from Cheonggukjang pastes and Its Application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
시설상추에 대한 Bacillus subtilis S37-2의 처리효과
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Effect of Anti-Atopic Dermatitis and Anti-Obesity on Cheongkukjang Prepared Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
양송이 배지로부터 분리된 Bacillus subtilis NO12의 특성
한국버섯학회지
2017 .01
The effect of dietary Bacillus subtilis supplementation on the growth performance, blood profile, nutrient retention, and cecal microflora in broiler chickens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2017 .11
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
느타리버섯 수확후배지로부터 분리한 Bacillus subtilis CA105의 특성
한국버섯학회지
2015 .01
Isolation and Characterization of Probiotic Bacillus subtilis 1-1 Possessing L-Asparaginase Activity from Soybean Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes of Quality and Functional Properties of Ginseng Fermented by Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Manufacturing Technology of Bacillus subtilis Spores for Long-term Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Dietary Supplementation With fermanted Ecklonia cava by probiotic Bacillus subtilis in Immune Responses and Disease Resistance of Olive Flounder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus-Based Probiotics Supplementation Restores Homeostasis of Gut Microbiome and Function in Antibiotics-Treated Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Isolation of Bacillus subtilis SCM688 Having Antioxidant Activity and Analysis of Characterization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Fermentation Characterization of Mulberry Leaf using Bacillus subtilis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Cellulase 활성 미생물 전처리에 따른 셀룰로오스 섬유의 특성 변화
펄프·종이기술
2023 .04
Effects of multi-enzyme supplementation in a corn and soybean meal-based diet on growth performance, apparent digestibility, blood characteristics, fecal microbes and noxious gas emission in growing pigs
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
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