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가시오갈피 물 추출물이 간세포에서 포도당 이용 대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2017 .05
Chemical and Structural Properties of Immunostimulatory Polysaccharide Isolated from Sea Lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
The immunostimulatory effects of polysaccharides from black radish against cyclophosphamide-induced Rat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전분가공 부산물로부터 분리한 특이 다당의 면역활성과 구조적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .07
야생 및 재배 참취 에탄올 추출물의 항산화성
Food Science and Preservation
2015 .08
Intracellular Signaling Pathway and Immunostimulatory Activity of Polysaccharide Purified from Corn Steep Liquor
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunostimulatory Effects of Enzymatic Hydrolysates of Crude Polysaccharides from Astragalus membranaceus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
증가한 CO2 농도 조건에서 호접란 유묘의 적응
화훼연구
2018 .01
Isolation and characterization of polysaccharides from Kaempferia parviflora rhizome and their immunostimulatory effects on RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
녹차 효소 처리 다당의 화학적 특성 및 면역증진 활성
한국식품영양과학회지
2015 .05
Effect of Rhamnogalacturonan-I-Rich Polysaccharide Purified from Crabapple on Intestinal Immunostimulatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physicochemical properties and immunomodulatory effects of polysaccharides isolated from Styela plicata
Food Science and Preservation
2019 .07
Effect of two different growth areas of Aster scaber on Adipocyte differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
RAW264.7 대식세포에서 산양삼 추출물의 탐식능과 사이토카인 분비 증가에 의한 면역 활성 증진 효과
한국식품영양과학회지
2019 .06
Structural Characteristics of Rhamnogalacturonan-I Type Polysaccharide Purified from Glycyrrhiza glabra Roots and Their Involvements on Immunostimulatory Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The Chemical Characteristics and Immune-Modulating Activity of Polysaccharides Isolated from Cold-Brew Coffee
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
Structural Characteristics of a Macrophage-Stimulating Acidic Polysaccharide Purified from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
시판 인스턴트 커피에서 추출한 다당류의 화학적 특성 및 면역활성
한국식품과학회지
2016 .06
Pectin-type polysaccharide from hot-water extract of Chungju-cultivated Crap apple (Malus Prunifolia Borkh) increases the macrophage stimulatory activity by MAPK and NF-κB signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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