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단순가공 어류 수산물 제조 공정 중의 식품학적 위해요소 분석
한국수산과학회지
2018 .10
유통 중인 패류 단순가공품의 세균학적 위해요소 분석
한국수산과학회지
2018 .04
Bacterial quality evaluation on the shellfishproducing area along the south coast of Korea and suitability for the consumption of shellfish products therein
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
Determination of Paralytic Shellfish Toxin in Shellfish by LC-MS/MS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Study on Purification of Paralytic Shellfish toxin from Toxic Shellfish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Studies on the Distribution of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in the shellfish at the Eastern coast, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Development of multi-analytical method for Azaspiracids in processed shellfish products using LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Investigation of Shellfish Poisons in Shellfish and Tunicates Sold at Wholesale Market in Seoul
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Shellfish Aquaculture in China : History and Present Condition
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
Evaluation of minerals content in fish, and shellfish from the Korean Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
한국 진해만 해역 생산 패류 중 기억상실성패류독소 분석
한국수산과학회지
2024 .08
Development of a pre-treatment method for the rapid on-site diagnosis of pathogenic bacteria from shellfish using PCR
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
경남 한산·거제만해역에서 생산된 패류의 위생학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Environmental Characteristics of Shellfish Farming in the West Coast
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
곰소만의 해수 및 패류에 있어서 장염비브리오균(Vibrio parahaemolyticus) 과 비브리오패혈증균(Vibrio vulnificus)의 분포
한국수산과학회지
2019 .04
Comparison of nutrient intakes among Koreans by the consumption of fish and shellfish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 생산단계 농산물의 미생물학적 안전성 조사
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
SHELLFISH AS ECO-ENGINEERS FOR COASTAL PROTECTION AND EXPLOITATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
수입식품 부적합정보 및 글로벌식품 위해정보를 활용한 우리나라 수입식품 안전관리 방안
산업식품공학
2023 .05
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