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Study on Purification of Paralytic Shellfish toxin from Toxic Shellfish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Determination of Paralytic Shellfish Toxin in Shellfish by LC-MS/MS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Paralytic shellfish toxins (PSTs) and tetrodotoxin (TTX) of Korean pufferfish
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .11
A Study on the Success Factors of Full-time MBA Program: The Case of NUS Business School
수산해양교육연구
2020 .04
A Study on Successful MBA Program: The Case of INSEAD
수산해양교육연구
2018 .04
Paralytic Shellfish Toxins(PSTs) and Tetrodotoxin(TTX) of Korean Puffer fish, Takifugu pardalis and Takifugu niphobles
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
A Case Study on the Success of HKUST Business School : With Focus on Full-time MBA Program
수산해양교육연구
2017 .12
A Study on Success Factors of Full-time MBA Program : The Case of CEIBS Business School
수산해양교육연구
2018 .10
경남 한산·거제만해역에서 생산된 패류의 위생학적 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Study of sanitary safety for Arkshell (Scapharca broughtonii) in Kamak Bay, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
MBA 와인 식초의 최적 살균 조건 설정 및 품질 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
고속액체크로마토그래피를 이용한 비타민 B5 및 B6의 정량 분석
한국식품영양과학회지
2017 .10
Determination of neurotoxic shellfish poisoning toxins (brevetoxins) in shellfish by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of MBA-added Korean Traditional Wines (Yakju) by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Analysis of Bisphenol A by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Saxitoxin 검출을 위한 Neuro-2a 시험법 조건 확립 및 실험실 간 변동성 비교 연구
한국해양생명과학회지
2024 .06
Development of Analytical Method for Chlorophylls in Foods Using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
아로니아 첨가형태에 따른 Muscat Bailey A 와인의 품질 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2020 .02
Development for the astaxanthin analysis method in foods using HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of HPLC-UV Analysis Method for Determine of Standard Compounds of Coffee Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
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