지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
숙기가 빠른 고품질 완전단감 3계통 육성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of pre drying on quality for storage of korean sweet persimmons
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고품질 조생종 완전단감 ‘판타지’ 품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Antioxidant Activities of Coffee Prepared with Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
조생종 고품질 완전단감 ‘조완’ 적정 수확기
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Quality change of sweet persimmons over the room temperature distribution period after long term cold storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
고품질 조생종 완전단감 ‘신풍’ 품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Seasonal Fluctuation of Freezing Tolerance and Soluble Sugar Content in Three Sweet Persimmon Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Efficacy of Sweet Persimmon Extracts on Antioxidant and Skin Physiological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
조생종 고품질 단감 ‘미감조생’(Diospyros kaki Thunb.) 육성
한국육종학회지
2017 .01
Reduction of Soluble Tannins during Processing of Sweet Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
중간모본 완전단감 ‘원교바-단수2’ 품종 육성
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
대과, 고당도 블루베리 ‘Blue Sweet’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Development of Fermented Milk (Yogurt) Using Sweet Persimmon Concentrate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
1-MCP Treatment through Long-term Storage Optimal after Ripening Period Research of Astringent Persimmon ‘Miryang-bansi’
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Metaboloic Change of Persimmons (Diospyros kaki L.) after Ripening and Metabolic Differences Between their Peels and Pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Efficiency of Sequence Characterized Amplified Region Markers for Selecting Non-Astringent Persimmon (Diospyros kaki Thunb.)
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
황금색 미니단호박 ‘K1’ 품종 육성
농업생명환경연구
2021 .12
Comparison of Quality Characteristics of Sweet Potato Snacks as Affected by Sweet Potato Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
0