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Evaluation of Intestinal Function Improvement Based on Gut Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
INTESTINAL MICROBIOTA OF SEAHORSES
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Roles of Low Pathogenicity Foodborne Bacteria as Intestinal Microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Change for muscle factor using an animal model incorporating gut microbiota in Korean elderly
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
호두 첨가가 청국장의 지방산 조성 및 관능적 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2016 .10
Screening of Microorganisms for Antibacterial Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Inflammatory Effects of Lactobacillus paracasei LDTM7412 Strain in the Murine Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Traditional Fermented Soybean (Cheonggukjang): Improves Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Obesity Effects of Cheonggukjang Through Modulation of Lipid Metabolism in Diet-Induced Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Beneficial Bacteria and Harmful Components on the Functionality of Domestic Traditional Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current Research on the Role of Isomaltooligosaccharides in Gastrointestinal Health and Metabolic Diseases
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Effects of Probiotics on Intestinal Health upon Dietary Deprivation of Branched-Chain Amino Acids : a Gut Microbiota Perspective
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Complete genome sequence of Bacillus subtilis 1-2 isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
2’-Fucosyllactose가 마우스 배변 및 장내 미생물에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2023 .06
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and identification of fibrinolytic enzyme producing strain from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immunomodulatory Effect of Fermented Soybean Products (Cheonggukjang) and Their Related Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Leptin Modulates Intestinal Epithelial Cell Function in Association with Immune Responses and Gut Microbiota in an Experimental Model of Inflammatory Bowel Disease
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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