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Contents of Fat- and Water-Soluble Vitamins in Various Bread Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
수산물 조리 식품에 함유된 수용성 비타민 함량
한국식품영양학회지
2020 .01
Evaluation of vitamin B₁ and B₃ contents according to the different cooking method in button mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Antioxidant and Anti-hyperglycemic Activities of Water-Soluble Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Water- and Fat-Soluble Vitamins in Kimchi Commercially Distributed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current prospects of mushroom production and industrial growth in India
한국버섯학회지
2018 .01
Changes in Fat-Soluble Components (Fatty Acids, Vitamin A, and Vitamin E) of Different Parts of Chicken by Different Cooking methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
건강기능식품 등 중 수용성 비타민 B군의 HPLC를 이용한 동시분석법
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Factors Influencing the Consumption of Wild and Cultivated Mushroom Species in Southwestern Nigeria
Journal of forest and environmental science
2020 .01
액체종균으로 배양된 느타리버섯(Pleurotus ostreatus)의 이화학적 특성 및 항산화 활성
한국버섯학회지
2019 .01
Analysis of water-soluble vitamins B₁ and niacin in edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
HPLC를 이용한 지역 농산물의 비타민 B6 함량 분석
한국식품영양학회지
2017 .08
Variation of vitamin B6 contents in mushroom cultivars by food processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Introduction of the representative mushroom cultivars and groundbreaking cultivation techniques in Korea
한국버섯학회지
2016 .01
자외선 처리한 목이버섯 분말 첨가량에 따른 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Percieved Benefits and Knowledge Level of Mushroom Farmers Towards Mushroom Production in Selected Local Governments Area, Oyo State, Nigeria
Journal of forest and environmental science
2024 .09
Quantitative Analysis of Water-Soluble Vitamin B Content in Salad Vegetables and Dressings
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
새송이버섯, 팽이버섯 열수추출물의 항산화 및 항암 활성
한국식품영양학회지
2018 .01
버섯원물과 버섯 추출물 그리고 버섯 유래 화합물을 포함한 식품과 기능성식품
한국버섯학회지
2017 .01
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