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Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .03
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Pre-Storage Conditioning Controls Peel Necrotic Disorder by Activating the Phenylpropanoid Metabolic Pathway in Fruit Peel Tissues of Cold-Stored Apples
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Antioxidant Effects of Apple Peel, Blueberry, Bread Containing Apple Peel and Blueberry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effects of Freezing Conditions on the Physiological Activities of Peeled Garlics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-adipogenic effect of polyphenol enriched fruit peel extracts in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
석류 과일 껍질을 활용하는 새로운 기능성 식품의 최근 연구 동향
한국식품영양학회지
2017 .04
가공방법에 따른 마늘껍질의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .02
Development of Active Composite Coating Solution and Its Application to Peeled Garlic Produce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
석류 껍질 분말을 첨가한 스펀지 케이크의 품질 특성, 노화도 분석 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .06
The Effect of Red Onion Powder Containing Peels on Quality Characteristics of Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Inhibitory activities of persimmon peel against oxidative stress and diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
천연 추출물 처리가 박피밤의 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2017 .01
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Ultrasonic Treatment on Physical and Functional Characteristics of Fuji with peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quantitative analysis of three types of phenanthrene and method validation for the development of an optimized extraction method from genus Dioscorea peels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Citrus Peel Jelly for Improving Women"s Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidative and Antimicrobial Activities of Lemon Peel Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Monitoring of Pesticide Residues in Peel and Pulp of Fruit
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics of stock seasoning according to onion peels addition ratio
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
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