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Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
Development of plant-based jerky using tangerine peel-added extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of full-fat soy content on extruded low- and high-moisture meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mechanical Properties Analysis of Cultured Meat based on Plant-Derived Materials and Real Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Technologies and challenges of producing plant-based meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Raw Materials on the Properties of Plant-Based Meat Analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
New Direction of Plant-Based Meat, Which is to Create a Better World
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Development of plant-based jangjorim using gluten-free high-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects of process parameters on the physicochemical properties and cooking stability of low-moisture extruded meat analogs added isolated pea protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
Enhancing Characteristics of Plant-Based Meat Analogs through High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of mealworm larva composition and extrusion process parameters on the physicochemical properties of extruded meat analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of the addition of isolated mung bean protein on the physicochemical characteristics of low-moisture extruded meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
State of the Art of Cultivated Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
식육 및 육가공 산업에서의 육류 대체 식품 및 소재의 활용
축산식품과학과 산업
2018 .01
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