지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Comparative effects of proteases on performance, carcass traits and gut structure of broilers fed diets reduced in protein and amino acids
한국축산학회지
2024 .05
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Anti-Atopic Dermatitis and Anti-Obesity on Cheongkukjang Prepared Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
느타리 수확후배지로부터 분리된 고온성 Bacillus licheniformis YJ09의 특성
한국버섯학회지
2016 .01
발효식품 유래 미생물을 이용한 단백질 분해효소 생산 최적화
산업식품공학
2023 .05
소나무재선충 생물학적 방제를 위한 Bacillus licheniformis MH48의 선발 및 특성 규명
한국산림과학회지
2015 .01
Stainless steel 표면의 Bacillus licheniformis biofilm 형성에 대한 aqueous chlorine dioxide와 UV-C의 제어 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Supplementation of protease and different nutrient density diets in growing-finishing pigs
한국축산학회지
2024 .03
Effects of different Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis ratios on nutrient digestibility, fecal microflora, and gas emissions of growing pigs
한국축산학회지
2022 .03
Bacillus thuringiensis 균주와 Tannic acid 및 중장 Proteases의 상호작용
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Functional Characteristics of Whey Protein-Derived Peptides Produced Using Lactic Acid Bacteria Hydrolysis
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Vitek 2 Compact System을 이용한 Bacillus licheniformis의 동정 및 NH<sub>3</sub> 저감효과
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Bacillus spp. 처리에 의한 Carboxymethyl Cellulose의 환원당 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
The effect of protease on growth performance, nutrient digestibility, and expression of growth-related genes and amino acid transporters in broilers
한국축산학회지
2020 .01
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
Analysis of Amino acid Contents in Food for Revision of The Korean Food Composition Table
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effects on the Qualities of Proteolysis to Beef by Non-coating and Coating Protease Treatment
한국축산식품학회지
2016 .01
Amino acids and protein comparison analysis using of confectioneries and bread products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploration of genetic diversity of Bacillus spp. from industrial shrimp ponds in Vietnam by multi-locus sequence typing
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
0