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Antioxidant Capacities of the Sunchang County Specialities and the Medicinal Crops
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Physiological Activities of Agricultural Specialities of Sunchang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
The Nutritional Components and Anti-obesity Effect of Sea Mustard and Sea Trumpet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional Evaluation of Agricultural Specialities of Sunchang for the Food Material Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Anti-obesity and Antioxidant Effects of Bibimmyeon Sauce and Jajang Containing Functional Ingredient in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Antioxidant Properties from Red Mustard (Brassica juncea L.) Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Calculation of Livestock Manure Nutrient Requirements that Can be Put into Agricultural Land in Sunchang
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Content of Phenols and Antioxidant Effect of Fractions from Sea Mustard in Taejondae, Busan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
살선충 효과가 있는 갓 및 백겨자의 토양 심도에 따른 발아율 비교
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2023 .10
한방천연물 및 약용버섯을 첨가한 조미간장소스의 항산화 및 항균활성
한국식품영양학회지
2023 .02
Optimization of Manufacturing Conditions of Seasoning Sauce using Anchovy Sauce Residue by Reaction Flavor Technology through Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cosmeceutical activities of the enzymatic sea mustard hydrolysate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
Comparative Studies on Chemical Components and Antioxidant Effect of 5 Sea Mustard from various areas in Taejongdae, Youngdo, Busan
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-obesity activity of broccoli sprout and mustard seed mixture during differentiation of 3T3-L1 preadipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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