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Correlating rheological properties of commercial chicken-based porridge to consumer preferences
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Sensory Characteristics and Preference of Commercial Porridge for the Elderly: Focusing on Beef Porridge and Black Sesame Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free Listing, and Conventional Descriptive Analysis for the Sensory Profiling of Sweet Pumpkin Porridge
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
시판 쇠고기 죽의 이화학적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Cholesterol analysis of porridges widely consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Analysis of Consumers' Preferences and Price Sensitivity to Native Chickens
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of CATA, RATA, Flash Profile, Free listing, and Conventional Profiling for the Sensory Profiling of Ready-To-Drink (RTD) Coffee Beverages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Study on Establishment of Criteria to Evaluate the Quality of Porridge by Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Qualitative Consumer Research for Development of Home-Meal Replacement Porridge Products for Breakfast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원료 품종별 쌀죽의 품질 특성비교
한국식품영양학회지
2021 .10
숙성 기간과 저장용기를 달리한 쌀 증류식 소주의 Check-All-That-Apply (CATA)를 활용한 감각특성 및 기호도 분석
한국식품과학회지
2022 .06
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Qualitative consumer research for development of home-meal replacement porridge products for breakfast for teenagers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial layer
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Identification of the chicken type by comparison of signature of selection between Korean native chicken and commercial broiler
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Elderly Food Conformity Assessment of Commercial Potato Liquid Diet: Porridge and Soup Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Expression profiling and CRISPR/Cas9 mediated editing of deleted in azoospermia like gene in chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2018 .10
어린인삼 첨가 굴죽통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2020 .10
조 배유 특성별 분말 즉석 죽의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .08
On the Quality Characteristics of the Commercial Smoked Chicken Breast Meat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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