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Control system of garlic white rot caused by Sclerotium cepivorum
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2005 .04
11. 사과 겹무늬썩음病의 病原性과 発生生態에 関한 研究 : Ⅳ. phenol 化合物이 겹무늬썩음病의 抵抗性에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1988 .07
마늘 모형을 이용한 마늘 생산 예측
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Development of semi-dried garlic of promotion of consumption of Korean garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
사과 겹무늬썩음病의 病原性과 發生生態에 關한 硏究 : Ⅱ. 사과 겹무늬썩음病의 發生生態와 防除
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1989 .07
Effect of Ecology Experience Program in Ecology Park on the Environmental Perception in Youth
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Garlic and Cancer Prevention
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
Effect of Garlic and Aged Black Garlic on Hyperglycemia and Dyslipidemia in Animal Model of Type 2 Diabetes Mellitus
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
[P2-54] Nutrients of Different Garlic Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Occurrence of sclerotium rot of onion and garlic caused by Sclerotium rolfsii
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Optimization Mixing Ratio for improving antioxidant activity in the mixture of Aged-Garlic, Garlic, and Pine needle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P5-29] Quality Characteristics of Makgeolli added with Black Garlic Extract and Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
SSR Frame Map Analysis for the White Rot (Botryosphaeria dothidea) Resistance in Apple (Malus spp.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
마늘의 기능성 품질과 토양 성분 간의 관계
한국식품과학회지
2008 .02
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
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