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Flavonoid Content of Onion Layers to Home Processing and Dehydrated Commercial Onion Products
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2008 .05
Investigation of Total Phenolic Compound and Flavonoids in Onion Peel Extracted with Various Solvents
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2013 .11
Development of Onion Wine Using Onion Pomace and Its Quality Properties
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
양파음료의 제조 및 기능성 식품화에 관한 연구
한국식품조리과학회지
1999 .01
Comparison of Phenolic Acids and Flavonoids in Ethanol Extract of Onion Peel (OPE)
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2013 .11
Synthesis of Novel Flavonoids by Combination of Plant Flavonoids and Microbial Glycosides
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
한국인 상용식품의 플라보노이드 데이터베이스 구축
한국영양학회지
2012 .06
Fluorescent Compounds Having the Spaced and Integrated Type Receptors
Rapid communication in photoscience : RCP
2016 .01
양파의 알코올 추출물이 코콜레스테롤혈증 환자의 지질 성상에 미치는 영향
한국영양학회지
2007 .04
Effects of Different Blanching Methods on the Quality Characteristics of Onion
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2013 .11
우리나라 성인의 사회경제적 수준에 따른 플라보노이드 섭취현황 : 2007~2012년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
Journal of Nutrition and Health
2017 .08
광선의 영향에 따른 감자의 Chlorophyll과 Glycoalkaloid의 함량 변화
동아시아식생활학회지
2005 .04
양파 수확 후 잔재물과 쇠비름 추출물이 유기농 양파의 수확량 및 품질 특성에 미치는 영향
생명과학회지
2017 .12
양파와 배의 첨가가 김치의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2009 .01
Study on the method of discrimination of onion(bulb) origin using statistical techniques
한국분석과학회 학술대회
2020 .06
Alterations in the blood glucose, serum lipids and renal oxidative stress in diabetic rats by supplementation of onion (Allium cepa. Linn)
Nutrition Research and Practice
2009 .09
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2009 .09
Flavonoid Analysis of Grapevine Cultivars in Korea
한국동물학회 학술대회
2003 .01
Origin discrimination of onion using metabolic profiling with multivariate analysis
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
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