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Isolation and Determination of Maximal - Production Conditions of a Thrombolytic Agent from Laetiporus sulphureus
한국생명과학회 심포지움
2004 .10
Biochemical Characterization of the Exopolysaccharide Purified from Laetiporus sulphureus Mycelia
Journal of Microbiology and Biotechnology
2011 .01
Characterization of β-glucosidase from Brown Rot Fungus, Laetiporus sulphureus
목재공학(Journal of the Korean Wood Science and Technology)
2007 .01
Acetyl Eburicoic Acid from Laetiporus sulphureus var. miniatus Suppresses Inflammation in Murine Macrophage RAW 264.7 Cells
Mycobiology
2015 .01
Purification and Characterization of a Thermostable β-1,3-1,4-Glucanase from Laetiporus sulphureus var. miniatus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2009 .01
Mushrooms Collected from Deogyu Mountain, Muju, Korea and Their Antioxidant Activity
Mycobiology
2012 .01
Mutanase Induction in Trichoderma harzianum by Cell Wall of Laetiporus sulphureus and its Application for Mutan Removal from Oral Biofilms
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
韓國產 ASPERGILLI의 누에에 對한 病源性에 關한 硏究 : Aspergillus sulphureus 病에 對하여
미생물학회지
1969 .06
붉은 덕다리 버섯(Laetiporus sulphareus) 유래 혈행 개선제의 특성
한국생명과학회 심포지움
2003 .05
Lovastatin을 생산하는 식용버섯 선발과 HMG-CoA reductase 저해 효과
미생물학회지
2006 .06
카라멜화 반응 생성물의 갈색도와 항산화 효과와의 관계
한국식품조리과학회지
2002 .01
Antibacterial and antioxidant activities of fungus mycelium culture extracts
한국생명과학회 심포지움
2006 .04
홍삼 추출물을 첨가한 요구르트의 항산화능
한국식품조리과학회지
2008 .01
Antioxidant activity and analysis of proanthocyanidins from pine (Pinus densiflora) needles
Nutrition Research and Practice
2011 .08
Antioxidant activity and analysis of proanthocyanidins from pine (Pinus densiflora) needles
Nutrition Research and Practice
2011 .08
Antioxidant Activity on Extract of Mustard leaf and their Kimchi on 1,1-Diphenyl-2-Picrylhydrazyl(DPPH)Radical
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
Antioxidant Activities of Red Algae from Jeju Island
Algae
2006 .01
Antioxidant Activity of Enzymatic Extracts from Brown Seaweeds
Algae
2003 .01
한국인 백내장환자의 항산화 체계에 관한 연구
한국영양학회지
2002 .03
The Effect of Deep Ground Water on Antioxidant Activity and Diabetes
한국생명과학회 심포지움
2005 .09
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