지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Analysis of Transcripts of Ripening Grape Berries Maintained in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Optimum Fruiting and Quality Change with Controlled Fruiting in Kyoho Grape
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Girdling Effects on Berry Color, Quality, and Return Growth in ‘Kyoho’ Grapes for a Double Cropping System in Subtropical Climates
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Postharvest Changing Pattern of Soluble Solid Content and Titratable Acidity in ‘Kyoho’ Grape by Berry Portion
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Changes of Cell Wall Polysaccharides during Berry Ripening in Grapes (Vitis spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Prediction of ‘Kyoho’ Grape Veraison by Growing Season Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effects of Postharvest Ethylene Treatment on the Minimal Processing Suitability of ‘Kyoho’ Grape
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
시기별 괘대 처리가 포도 ‘거봉’의 열과 경감에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
포도 ‘Campbell Early’와 ‘Kyoho’의 신선도 유지에 미치는 MAP 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
1-MCP 처리농도가 포도 ‘Campbell Early’와 ‘Kyoho’의 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
1. 葡萄의 施設栽培에 있어서 光質이 生育에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
거봉포도의 열과에 관한 조직학적 연구
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
Promotion of Grape Berry (Vitis vinifera) Ripening by the Combination of S-(+)-Abscisic Acid and Potassium
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
포도 ‘Campbell Early’와 ‘Kyoho’의 상품성 연장에 미치는 1-MCP 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
ABA와 Ethephon 處理가 葡萄 ‘巨峰’의 着色과 品質에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .06
Reduction of Berry Cracking by Foliar Spray of CaOH and CuOH in ‘Kyoho’ Grape
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
시장 출하 ‘거봉’ 및 ‘캠벨얼리’ 포도의 등급과 품질 조사
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
0