지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Control of Browning on Fresh-cut Lettuce by Means of High CO₂ Atmosphere
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
신선편이 양상추의 신선도 유지를 위한 MA active 포장효과
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
Active MA 포장이 신선편이 양상추의 갈변억제에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Effect of Delayed MA Packaging and Packaging Film on Quality Maintenance of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effect of Packaging Film and Initial O₂ Concentration on Quality of Fresh-cut Iceberg Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Harvesting at Different Seasons on Quality and Microbial Growth throughout the Production Chain and Storage of Fresh-cut Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Effects of Gas Composition in Packaging Film on Quality Changes of Fresh-cut Romaine Lettuce
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of MA Packaging by Different Storage Temperature on Freshness of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
버섯류 Active MA 포장에 의한 신선도 유지
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effect of delayed packaging on the quality of fresh-cut romaine lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effect of Ethylene Absorbent and MA Packaging on Quality Changes of Leaf Lettuces
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
최소가공 처리에 의한 양상추의 갈변 및 미생물 증식억제 효과
Food Science and Preservation
2004 .09
상추 및 시금치의 active MA 포장후 생리적 특성및 품질변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .10
Total Phenol, Ascorbic Acid Contents and Browning Degree of Various Apple Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
포장 방법이 상추 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
Screening of Effective Browning Inhibitors on Fresh-cut Potatoes
Food Science and Biotechnology
2002 .08
Effect of Sanitizing Method and Packaging Film on Microbial Growth and Quality of Fresh-cut Carrot
한국원예학회 학술발표요지
2005 .10
Effect of High Oxygen Modified Atmosphere Packaging on Quality and Marketability of Leaf Lettuce
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2006 .02
0