지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage Prepared with Fall Kimchi Cabbage Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Correlation Studies between Spring Kimchi Cabbage and Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
Classification by the amino acid analysis on the Korean and Chinese Cabbage Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality Characteristics of Salted Kimchi Cabbage and Kimchi Seasoning for the Potential Use as DIY (Do It Yourself) Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
배추김치의 표준화 연구
한국식품과학회지
1998 .04
The Quality Characteristics Comparison of Spring and Winter Salted-Kimchi Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
한국 전통 김치의 중국 시장 확대를 위한 중국 산동성 지역 성인의 기호도 조사
한국식품영양학회지
2009 .01
Enhancing Food Quality of Chinese Cabbage Kimchi by Adding Oyster Shell Powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Application of Pallet-Unit Storage System to Improve the Shelf Life of Chinese Cabbages for Kimchi Production
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
기체교환이론에 의한 배추 잠재모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2017 .01
마산 , 창원지역 중학생의 김치에 대한 기호도 및 섭취실태
대한영양사협회 학술지
2002 .01
김치산업의 현황과 발전 방향
식품과학과 산업
2020 .06
Effects of Kimchi Juice Extracted from Fresh or Ripened Cabbage Kimchi on the Decomposition of Pesticide
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P8-336] Screening for Antioxidant Activity of Korean Cabbage Kimchi added White Fleshed Fishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
마산, 창원지역 중학생의 김치에 대한 지식 및 인식조사
대한영양사협회 학술지
2003 .01
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
국내 다양한 배추 품종의 소포자 배양 결과
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
0