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Characterization of Green Pigments Isolated from Crushed Garlic (Allium sativum L.) Cloves
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Characterization of Factors Involved in Greening in Crushed Garlic (Allium sativum) Bulbs
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
The Chemical Basis of Green Pigment Formation('Greening') in Crushed Garlic(Allium sativum L.)Cloves
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Separation of Blue Pigments in Crushed Garlic Cloves : The Color-forming Potential of Individual Amino Acids
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
녹변마늘로부터 분리된 미지의 녹색물질 분자구조 동정
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Effective Virus-free Seed Garlic Production by Meristem Culture in Clove Differentiation Stage of Garlic (Allium sativum L.) Plants
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
주아이용 한지형마늘 생산시 통마늘 적정크기
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
Effect of Seed Garlic Selections on Visual Symptoms of Mosaic Disease in Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Characterizations of the Northern Type Garlic (Allium sativum L.) Related with the Parent Soil
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P1-01] Effects of aging temperature and time on the conversion of garlic (Allium sativum L.) components
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Evaluation of Garlic (Allium sativum L.) Growth under Different Mulches
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Physicochemical Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) from Major Cultivation Areas in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
인편무게와 비닐제거시기가 육쪽마늘 생산에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Current Research Status of Postharvest Technology of Garlic (Allium sativum L.)
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
마늘(Allium sativum L .) Polyphenol Oxidase의 특성(特性)
Applied Biological Chemistry
1981 .01
Evaluation and Multivariate Analysis in Garlic (Allium sativum L.) Germplasms
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Garlic (Allium sativum L.) using Multivariate Analysis of PLS Prediction Modeling of Garlic Acid Compound Content From FT-IR Spectral Data
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
계절별 기온상승에 의한 마늘(Allium sativum L.)의 생육 및 인편형성의 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Antioxidative Flavonoids from the Garlic (Allium sativum L.) Shoot
Food Science and Biotechnology
2000 .08
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