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Development of Phenylethylisothiocyanate Enriched Transgenic Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Isolation of Epithiospecifer Modifier and Epithiospecfier Protein Genes Related to Phenylethylisothiocyanate Biosynthesis in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Analysis of Transgenic Chinese Cabbage with Glutathione S- transferase (GST ) RNAi Vector to Induce a Large Quantity of PhenylethylIsothiocyanate
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Determination of 3-Butenyl Isothiocyanate in Different Parts and Cultivars of Chinese Cabbages
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Isolation and Identification of a New Gene Related to Salt Tolerance in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Isolation and Analysis of Epithiospecifer Modifier and Epithiospecfier Protein Genes Related to Isothiocyanates Biosynthesis in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
Characterization and Co-expression Analysis of Genes Associated with Cold Stress Response in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Ectopic Expression of Aliphatic Glucosinolate Biosynthesis Genes in Transgenic Chinese Cabbage
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Identification of Abiotic Stress Related Genes Causes High Temperature in Chinese Cabbage (Brassica rapa) Using Yeast Functional Screen
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Comparison Analysis of Expression of The Major Genes in Aliphatic Glucosinolate Biosynthesis from Radish, Chinese Cabbage and Baemuchae during Their Development
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Development of Transgenic Chinese Cabbage with GST (glutathione S-transferase) Gene
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Antimicrobial Activity of Isothiocyanates against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배추의 저온 스트레스 반응 유전자의 발현 네트워크 구축
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Effects of liquid pig manure on the Polyamine Biosynthesis in red pepper and Chinese cabbage Leaves
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
배추 종자 및 어린 싹의 성장 시기에 따른 3-butenyl isothiocyanate 및 total glucosinolates 함량 변화
Food Science and Preservation
2003 .09
휘발성 Allyl Isothiocyanate계 화합물의 항균 활성에 관한 연구
한국식품과학회지
1999 .02
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