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2008
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신품종 감자 ‘얼리 Valley’ 개발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
신품종 감자 ‘쥬스 Valley’ 개발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
신품종 감자 ‘퍼플 Valley’ 개발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
신품종 감자 ‘알칩 Valley’ 개발
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2003 .10
[P3-96] Antioxidant Activities of Purple Colored Potato Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Development of New Potato Variety for French Fries ‘Stick Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
신품종 감자 ‘강심 Valley’ 개발
한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
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한국원예학회 학술발표요지
2003 .10
A New Potato Cultivar ‘Early Valley’, with High Yield and Early Maturity
한국육종학회지
2009 .01
Development of New Potato Variety for Drought Resistance and High Yield ‘Dasom Valley’
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Physiochemical Characteristics of Lim’s Valley Potatoes in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
Enhancement of Antioxidant Activities of Sweet Potatoes by using High-Pressure Extraction Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
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