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ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS & METHODS
RESULTS
DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCES
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Anti-Obesity Effects of Tea Saponins
한국식품과학회 심포지엄
2003 .06
LC/MS-based Metabolomic Analysis of the Anti-obesity Effect of Green Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Development of Black Tea with Treatment of Yeast Using Green Tea Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
[OP-09] Antioxidant, Tyrosinase Inhibitory, and Acetylcholine esterase Inhibition Activities of Green Tea, Green Tea Seed, and Green Tea Pericarp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Changes of Chemical Components and Physiological Activities during Semi-Fermentation Tea Manufacturing Process Using Green Tea Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
가루녹차 첨가가 제면 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2003 .10
Anti-Allergic Effects of Tea
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
차의 항알러지 효과
한국식품과학회 심포지엄
1995 .06
녹차(綠茶)의 흡습특성(吸濕特性)
경북대농학지
1986 .01
Changes in the Characteristics of Extracted Horse Oil Added with Green Tea leaves According to Storage Temperature, Storage Time and Green Tea Addition Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
[P6-12] Effects of green tea and coffee consumption on serum lipid profiles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Optimization of Ultrasonic Extraction of Tea Phenolic Compounds from Lower Grade Green Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P1-01] Effects of Green Tea and Japanese Apricot Powders on the Color and Lipid Oxidation of Irradiated Ground Beef
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
가루녹차의 저온저장(-5℃) 중 품질 변화
Food Science and Preservation
2006 .12
Effect of Starter and Green Tea Powder on Fermentation Quality of Low-sodium Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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