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이용수
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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시판 맥주 중의 biogenic amines 함량 조사
한국식품과학회지
2002 .12
국내 유통 발효식품 중 biogenic amines 함량 분석
한국식품과학회지
2006 .12
시판 재래식 된장 중의 biogenic amines의 함량 조사
한국식품과학회지
2001 .12
Reduction of Biogenic Amines in Cheonggukjang by Adding Combination of Organic Acids and Biogenic Amines Reducing Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Reduction of Biogenic Amines by Addition in Combination of Niacin and the Biogenic Amines-Reducing Bacteria in Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
청국장 중 biogenic amine의 함량 및 생성원인
한국식품과학회지
2007 .10
식품 내 바이오제닉아민 신속검출기술 개발 동향
한국식품과학회지
2012 .04
수산가공품의 biogenic amine 함량 변화
수산해양교육연구
2008 .04
Content of biogenic amines and amine producing-bacteria from Korean type raw ham
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
시판멸치액젓 및 까나리액젓의 품질특성 평가를 위한 이화학적 성분 및 Biogenic amine 함량 비교
수산해양교육연구
2011 .12
Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Chunjang, a Black Bean-Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Biogenic Amines in Korean Fermented Food : Formation, Detection, and Control
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
발효조건에 따른 막걸리의 Biogenic Amines(BAs)의 생성과 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .06
감마선 조사가 된장 숙성중의 Biogenic Amine 함량에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2002 .08
Determination of Biogenic Amines in Kimchi, Korean Traditional Fermented Vegetable Products
Food Science and Biotechnology
2004 .12
[P5-03] Analysis of Biogenic Amines and Biogenic Amine-Producing Bacteria in Miso, Japanese Soybean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Determination of Biogenic Amines Contents in Agricultural·Marine and Processed Products and Suggestion of the Safety Guideline
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P5-87] 시판 막걸리의 Biogenic amines(BAs) 함량 및 저장기간에 따른 BAs함량 변화 검토
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Biogenic amine 저감화 균주로 제조한 청국장의 품질특성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
쌀 배합비율을 달리한 막걸리의 저장 중 Biogenic Amine 생성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
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