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Gynura procumbens extract improves insulin sensitivity and suppresses hepatic gluconeogenesis in C57BL/KsJ-db/db mice
Nutrition Research and Practice
2019 .02
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2019 .02
천연채소를 활용한 돈간소시지의 품질특성
한국식품조리과학회지
2018 .01
명월초 가루를 첨가한 우육 소시지의 최적화 연구
한국식품조리과학회지
2015 .01
소고기 전문식당 선택속성에 대한 소비자 선호도 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Quality Characteristics of Low-fat Sausages with Pumpkin Fiber
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2015 .05
레드비트 분말을 첨가한 돈육소시지의 이화학적 특성
생명과학회지
2015 .08
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2016 .10
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2016 .10
Characteristics of surface dielectric barrier discharge for powder surface treatment
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
명월초에서 분리한 오이모자이크바이러스의 감염 첫 보고
Research in Plant Disease(식물병연구)
2017 .12
혈액 첨가 수준에 따른 혈액소시지의 품질 특성
한국식품조리과학회지
2015 .01
Nonlinear etching process of hydrogen-terminated Si(110)-(1×1) surfaces
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Crystal orientation and morphology of Ag nanoclusters grown on the hydrogen-terminated Si(111)-(1×1) surface
한국진공학회 학술발표회초록집
2016 .08
Quantification of cholesterol in beef and tuna powder by isotope dilution liquid chromatography-tandem mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Optimization of HPLC Method for the Analysis of Crotamiton using Response Surface Methodology
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
A Study on Optimization of Phosphate Insulation Coating on Soft Magnetic Powder using Water Atomized Iron Powder
한국자기학회 학술연구발표회 논문개요집
2022 .11
Diversity and Characteristics of the Meat Microbiological Community on Dry Aged Beef
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
반응표면분석법을 이용한 밀웜 분말, 설탕, 탈지분유 첨가 설기떡의 제조조건 최적화
동아시아식생활학회지
2022 .02
A pilot study of a new fingerprint powder application method for the reduction of health risk
분석과학
2019 .10
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