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Enhanced Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Batch Fermentation of Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Electrostatic Spray 기술을 이용한 GABA 생성 유산균 함유 곡류 제품 개발
한국식품영양과학회지
2017 .08
해양심층수와 γ-Aminobutyric Acid (GABA) 함유 배양액의 결정화를 이용한 GABA함유 소금의 제조
산업식품공학
2015 .01
Comparison of quality and bioactive components of Korean green, white, and black teas and their associated GABA teas
한국식품과학회지
2022 .04
녹각 추출액의 젖산발효를 통한 고농도 감마-아미노부티르산 생산 최적화
한국식품과학회지
2018 .02
보리 잎과 옥수수 수염의 혼합과 유산균 발효를 이용한 γ-aminobutyric acid 생산 증진
한국유기농업학회지
2017 .01
Statistical Optimization of Culture Medium for the Production of γ-Aminobutyric Acid (GABA) by Lactobacillus brevis FBL-3
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
전처리 방법을 달리한 보리의 발아 중 이화학적 특성 및 항산화 활성
Food Science and Preservation
2018 .06
침지 및 발아 시간에 따른 발아 새일미의 이화학적 품질 특성
Food Science and Preservation
2018 .06
Preparation and Quality Characteristics of Yogurt Added with GABA Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
초다수성벼 밀양356호 발아현미의 발아일수에 따른 이화학적 특성 및 유리아미노산 함량
Food Science and Preservation
2022 .04
녹각 및 목이버섯의 젖산발효를 통한 GABA 생산 및 항염증활성 효과
Food Science and Preservation
2017 .04
Improvement of fermentative qualities and GABA content levels in Darae sap and Arrowroot juice fermented by GABA producing Lactic acid bacteria at different storage temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
반응표면분석법을 이용한 발아밀의 γ-Aminobutyric Acid 함량 최적화와 음료 소재로서의 가능성
한국식품영양과학회지
2023 .02
GABA (γ-Aminobutyric Acid) transaminase T3 of Pseudomonas syringae pv. tomato DC3000 may suppresses repressed bacterial virulence by excess GABA in Arabidopsis thaliana
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
GABA 미강 및 미강추출물 첨가에 의한 식빵의 텍스처 및 저장성의 변화
한국식품과학회지
2018 .12
Metabolomic Analysis of GABA-Enriched Fish Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비알콜 쌀막걸리의 젖산 발효 최적화를 통한 고농도 GABA 생산
Food Science and Preservation
2019 .04
Rapid Tomato Breeding by Gene Editing Technologies
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Evaluation of dietary γ-aminobutyric acid (GABA) in Whiteleg shrimp, Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
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